Laptop en modem gerepareerd! - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Laura Timp - WaarBenJij.nu Laptop en modem gerepareerd! - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Laura Timp - WaarBenJij.nu

Laptop en modem gerepareerd!

Door: Adri (vader van Laura)

Blijf op de hoogte en volg Laura

03 November 2006 | Rusland, Moskou

Vanavond kort met Laura gesproken. Ze was thee aan het drinken bij twee schoolvriendinnen van haar in het dorp. Dus ze had niet veel tijd. Ze was in een opperbeste stemming.

Eerder op de dag had ik een smsje ontvangen: de laptop is gerepareerd. Alles lijkt het te doen, ook het externe modem dat grotendeels gesmolten was. Kosten: 400 roebel (€ 13).

Dus met een beetje geluk komt er snel weer een bericht van Laura zelf.

Morgen gaat Laura samen met Tatjana twee kamers verven die door de brand waren zwartgeblakerd. En zo zie je maar: de brand is pas twee weken geleden. Maar hoe snel komt alles weer op gang!

Adri

• 03 November 2006 - 22:32

Jitte:

Wat een goed nieuws! Ben blij dat het weer wat beter gaat met LAura en dat ze binnenkort hier zelf kan schrijven!

• 03 November 2006 - 22:46

Oma:

Lieve Laura,
    Heel erg fijn voor jouw dat je laptop gerepareed is wij wachten met spanning weer af het door jou geschreven bericht op je site.
    Maar wij zijn helemaal bij dank zij jouw vader.
    gelukkig dat het weer goed met je gaat .
    doe je best met verven hoor succes daar mee
    liefs van Opa en Oma

• 03 November 2006 - 22:51

Eljo:

Mielaja Laura!

Het zou ongelooflijk leuk zijn als je al die lieve berichten van al die mensen die zo met je meeleven morgen zelf zou kunnen lezen.

Fijn, dat je het vandaag zo gezellig had met die twee Russische vriendinnen.

Wat moesten ze lachen toen ze jou Nederlands hoorden spreken tegen ons.

• 03 November 2006 - 22:54

Sjan:

hallo laura
    fijn dat je laptop is gemaakt ( en dat voor dat geld ) wens je morgen veel verf plezier en niet alles onder kliederen
    hoop dat we nu weer vlug een verslag van je krijgen (je vader deed het ook heel goed )heeft ons goed op de hoogte gehouden van alles wat er was gebeurd bedankt Adri hoor vlug van je liefs sjan

• 03 November 2006 - 23:01

Jet:

verbijsterend...en gefeliciteerd dat dat dan toch gelukt is!!!!
    waar was dat land van de onbegrensde mogelijkheden nou toch ook maar weer....
    xxx

• 04 November 2006 - 00:28

Adri:

Lieve Laura,

Zo, nu kan ik mijn eigen berichtjes eens lezen...

Eergisteren schreef ik dat de teller op 8000 pageviews stond. Laat ik nu nét exact de 9000e hebben toen ik deze pagina opriep om de reacties te lezen. Dus 1000 pageviews in 1-2 dagen tijd. Ongelooflijk.

Voor mij is het wat makkelijker berichtjes te plaatsen, jij hebt die supertrage Russische inbelverbinding. Maar laten we niet klagen. De laptop heeft het overleefd. Anders zou je voorlopig helemaal geen internet meer hebben.

Ik kan denk ik (bijna) met pensioen, want jij gaat nu misschien wel weer stukjes schrijven. We hopen ook op wat leuke foto's.

Ik kan bijna niet wachten op je eerste mailtje van de gerepareerde computer! Ik zal mijn ogen bijna niet kunnen geloven.

Heel veel plezier verder!

Adri