Foto's Oud en Nieuw zijn er!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
04 Januari 2007 | Rusland, Moskou
De foto's van Oud en Nieuw (en nog veel meer) zijn beschikbaar en wel op de site http://Laura-in-Rusland.spaces.live.com
Op die site staan ook alle andere foto's van mijn verblijf hier in Rusland. Bij veel foto's heb ik een tekstje gezet.
De foto's worden per album een voor een getoond. De snelheid kun je zelf instellen. Handig!
Ik hoop dat jullie het leuk vinden!
Laura
04 Januari 2007 - 22:12
Jet:
Ha Laura!!!
Leuke foto's, ze vertellen veel over de sfeer!
Dazzle laat nog de speciale groeten en nieuwjaarswensen doen aan je honden en katten daar.
En ik wens je een iets normaler jaar toe dan 2006...
04 Januari 2007 - 22:33
Sjan:
laura heb je fotoos bekeken geweldig hoop voor jullie dat je een heel fijn jaar te gemoed gaat liefs sjan -
05 Januari 2007 - 00:04
Enrico:
Hey leuke foto's ;) zelfs poetin zag er gezellig uit!
xxx
rico -
05 Januari 2007 - 11:05
Alison:
heya,
leuke foto's en ook nog een heel gelukkig 2007!!!
greetz,
ally -
06 Januari 2007 - 11:18
ANNIE:
Hoi Laura
Ik ga weer snel naar het andere adres van jou toe.
Leuk dat jij nu een foto album heb om de foto's in te doen,dat gaat makkelijker dan in een gewoon foto album plakken.
Ik ben benieuwd naar de appelflappen (appel beignets.
Groetjes Xxxxx en liefs van OMA -
10 Januari 2007 - 17:51
Eljo:
Zdorewe! Maladjets! Heel erg leuk. -
14 Januari 2007 - 13:10
Annie (OMA ):
ik zat achter mijn PC en dacht ik ga weer even de foto's kijken van Rusland
Zo gezegt zo gedaan hele leuke kijk op alles wat jij ziet en mee maakt.
geniet ervan de tijd tikt door,al heb je nog een half jaar en de zomer tegemoet.
Groetjes aan allemaal en nu ook in Moskou,waar wij natuurlijk ook weer foto's van verwachten Laura.
liefs ook voor Tatjana e.a.
Jij veel xxxxxxxxxxx en knuff van Oma en pas goed op je zelf DOEIIIIIIIIiiiiiiiiii