Terug van weggeweest
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
04 November 2006 | Rusland, Moskou
Inderdaad, mijn computer doet het weer, en dat noem ik héérlijk! Wel zijn die mensen in de winkel niet echt voorzichtig geweest met de computerkabels waardoor er in een kabel (de stroomkabel helaas) een knak binnenin zit. Als ik er dus tegenaanstoot of de computer een beetje verplaats kan de stroom er zomaar afvallen. Dat wordt dus terug naar de winkel…. :( Maar goed, hij werkt dus weer!
Met mij gaat het alweer een heel stuk beter. Het is inmiddels vandaag 2 weken geleden (alhoewel het veel langer lijkt). De zoon gaat vandaag weer terug naar Moskou. De dochter blijft hier minimaal een maand.
Vandaag worden er misschien (door ons) 2 kamers geschilderd. Dit omdat we in de twee kleine achterkamertjes van het huis een tijdje zullen bivakkeren omdat het huis helemaal gerepareerd en vernieuwd wordt. Het huis is weliswaar voor een groot deel in takt gebleven, maar op de muren enzo zit roet en dat krijg je er niet zomaar af. Ook zijn er zomaar stukjes muur losgekomen.
Maar ja, eigenlijk vind ik het huis nu alweer mooi als ik terug denk aan vandaag en gisteren 2 weken geleden. Raar he, gisteren 2 weken geleden zat ik nu in de Russische les van de 8ste klas op school. Daarna naar accordeon les en met een vriendin (Rita) naar Novorossijsk. Raar he dat de wereld zo makkelijk en zo snel plotseling kan veranderen.:(
Gisteren was ik bij Irina, een klasgenootje/vriendin thuis. Ook een ander meisje, Dasha, was daar. We begonnen met thee drinken van 5 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds, haha. Het was super gezellig. Veel lol gemaakt, en ja hoor, het was gewoon écht thee met chocolade :P.
Met mijn hondje gaat het goed. Hij is helemaal gek op mij. Iets té eigenlijk. Alena (de dochter) noemt het ongeveer een ‘ziekte’ hoe gek hij op mij is :P.
Ik heb hem nu even opgesloten op mijn kamer omdat ik zonder hem moet computeren, maar dan wordt hij helemaal gek als ik even niet binnen bereik ben. Als ik dan terug kom dan laat hij me niet meer los zo.
04 November 2006 - 14:04
Eljo:
Tjonge, Laura! Ik was heel erg blij toen ik weer een mailtje van je kreeg. En ook..dat je het gisteren zo gezellig had met die twee vriendinnen. -
04 November 2006 - 14:37
Enrico:
hey blij om te lezen dat het weer goed gaat, zie ik daar choco staan;) haha maarja lief hondje dus lijkt beetje op die van mij:P al duikt die niet constant op me :)
xxxx hugs rico -
04 November 2006 - 21:43
Sjan:
lieve laura
ben heel blij dat ik van je mail krijg
en dat je weer een beetje tot rust kompt en het gezellig hebt met je vriendinnen hoor je vlug sjan -
04 November 2006 - 23:09
Riek:
hoi laura,
goed nieuws en weer door jou zelf geschreven!! Succes met je hondje (hoe heet hij, is dat al bekend)
"africhten". Groetjes, Riek.
05 November 2006 - 13:15
Allan:
Ik ben heel blij dat je weer online bent en dat het lijkt dat alles met je weer goed gaat. Samantha wil ook je haar beste wensen sturen. Ze zit op dit moment in een nieuwe flat zonder internet. Ze is ook een beetje ziek dus lopen in de kou naar het internetcafé in Beijing gaat ook niet. Als ze beter is zal ze je een email sturen. -
05 November 2006 - 16:06
Desiree:
Hey Laura, ik zit nu voor het eerst op je website te kijken. Het adres hadden we van je oma gekregen. Hoe gaat het met je in Rusland? Begrijp ik het goed dat je daar ook naar school gaat? En dat jullie brand hadden? Als je voor 12 euro een laptop kunt laten maken is dat niet duur zeg!!
De foto's zijn ook leuk..is de temperatuur ook nog lekker?
Gaat alles verder goed met je? En lukt het met de Russische taal?
Heel veel succes Laura en de groeten van ons uit Nootdorp!
05 November 2006 - 18:09
Cobie Stellingwerf:
Hoi Laura
Ik ben blij dat het wat beter gaat met je, en dat je weer naar school gaat.
Hoe heet je hond en wat voor ras is het?
groetjes -
05 November 2006 - 18:25
Oma:
Zo dat is weer een opluchting dat je laptop weer gerepareerd is,jammer dat Opa niet in de buurt is die had er wel een lange electriciteit snoer aan gezet jij heb het gelijk druk met mailen.'
dat thee drinken met je vriendinnen is wel wat voor jou ouwe theeleut
Fijn dat het weer helemaal
goed gaat met je ,dat is voor ons ook een hele gerusstelling.
groetjes aan Tatjana,dochter en zoon van Opa en oma
Maar de kussen en knuffels zijn voor jou hoor Laura.
knuff XXXXXXXXXXXXXXXX